De IFA Mobile 2-Takt Vereniging is opgericht op 31 mei 1986
en is de oudste vereniging voor eigenaren van een auto van het merk AWZ, Trabant, Wartburg, Barkas, Framo, Melkus en overige voeruigen afkomstig uit de voormalige DDR.
Ook als je niet beschikt over een dergelijk voertuig, maar wel geïnteresserd bent of overweegt om er 1 aan te schaffen ben je van harte welkom bij onze vereniging.

Leden ontvangen 4 keer per jaar het verenigingsblad “De Blauwe Walm” en kunnen via het onderdelenmagazijn onderdelen kopen welke door de vereniging worden ingekocht en zonder winstoogmerk voor de leden beschikbaar zijn. Ook kunnen leden technische ondersteuning krijgen bij problemen met hun auto.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten zoals een kampeerweekend, sleuteldag etc.

leejoo_mail1
Logo IFA 2takt vereniging